Aangename koeling en snel op gewenste temperatuur bij Notariskantoor Huitsing

Aangename koeling en snel op gewenste temperatuur bij Notariskantoor Huitsing

Notariskantoor Huitsing te Middelstum heeft het kantoor geheel verbouwd. Aanleiding hiervoor was dat de gelegenheid zich voordeed om het naastgelegen pand (voormalig kantoor Rabobank) bij het kantoor te betrekken. 

Bram Huitsing, oprichter en eigenaar van het notariskantoor, had duidelijke ideeën over hoe het kantoor er na de verbouwing uit moest zien en ook het binnenklimaat kreeg daarin een duidelijke rol. De heer Huitsing wil zijn clientèle en medewerkers een aangenaam binnenklimaat bieden. Voorheen liep de binnentemperatuur op het kantoor tijdens de zomerdagen nogal eens hoog op. De verbouwing van het kantoor was een goede reden om hier een oplossing voor te zoeken: koeling.

Aangename koeling voor verscheidenheid aan kantoorruimtes

"Ik heb een advies en bijbehorende offerte opgevraagd van het KantorenConcept. Mijn besluit om te kiezen voor Klimaatgroep Holland is gebaseerd geweest op een goed advies, een goede presentatie en prijs. Dit samen gaf mij een dusdanig goede indruk, dat het snel geregeld was." Samen met Klimaatgroep Holland werd gezocht naar een optimale oplossing om het pand op een verantwoorde wijze comfortabel te koelen. Het pand kenmerkt zich door een verscheidenheid aan vertrekken met verschillende vormen, afmetingen en indelingen. Voor Klimaatgroep Holland dé uitdaging om voor deze complexe situatie tot een optimaal resultaat te komen. En dat is gelukt: elk vertrek heeft zijn eigen, op maat gemaakte klimaatregeling gekregen om te koelen.

Kantoor snel op gewenste temperatuur

“De koeling bevalt erg goed: als het systeem ingeschakeld wordt, is het vertrek heel snel op de gewenste temperatuur. Het vertrek wordt, onafhankelijk van andere vertrekken, op de gewenste temperatuur gebracht. Voor elk vertrek is het klimaat dus afzonderlijk in te stellen. Iets dat door onze medewerkers erg gewaardeerd wordt. Ook vind ik het belangrijk dat het systeem heel stil is en dus geen storende factor tijdens gesprekken en op de werkplek.”

Tijdens montage kon gewoon doorgewerkt worden

Terugkijkend op het project om het te verbouwen pand te klimatiseren: “Ik kijk terug op een goede samenwerking, zowel in het voortraject als in de montage en nazorg. Klimaatgroep Holland heeft flexibele mannen in dienst, ze denken met je mee. Wat ik ook als positief heb ervaren is dat ons bedrijf tijdens de montage gewoon door kon draaien. Hierover werden goede afspraken gemaakt en de mannen werken netjes.“ aldus Huitsing.

Meer informatie over het KantorenĖšConcept

Misschien ook interessant:

Optimaal werkklimaat in nieuwbouw kantoor Elzinga Groep

Elzinga Groep

Uithuizermeeden

Kantoren°Concept

Kantoorgebouw Messchenveld maakt gebruik van passieve energie

Messchenveld

Assen

Kantoren°Concept

Renovatie van in het belang van medewerkers: praktisch en toekomstgericht

Agrifirm

Meppel

Kantoren°Concept

Offerte aanvragen