Aangenaam°Gezond magazine

Aangenaam & Gezond, het nieuwe magazine dat inspireert en uitnodigt om anders te denken. Hoe zorgen we voor aangenaam en gezond leven, werken en natuurlijk recreëren. In dit magazine staat de mens centraal. Wanneer ik bij onze opdrachtgevers en relaties kom, word ik vaak geïnspireerd door hen; door hun opmerkingen, ondernemersbevlogenheid of passie voor mens en welzijn. Dit is ook precies de bedoeling van ons magazine. Naast een kijkje in de keuken bij allerlei organisaties, lees je leuke interviews met onder andere Marianne Timmer en Hans Nijland, een kennismaking met het Beatrix Kinderziekenhuis, recepten en natuurlijk een puzzel.

Ik hoop dat je inspiratie haalt uit dit magazine, of het nou privé is of in je bedrijf, het zal je zeker niet vervelen.

Hartelijke groet,

Harry Vaatstra

Gratis en vrijblijvend ontvangen?


Indien per post:


 

Misschien ook interessant

Beter leren door beter ventileren - artikel in Clique Magazine

Voor Clique Magazine, een bijlage van Elvesier Weekblad, Harry Vaatstra, geïnterviewd over onderwijs en binnenklimaat: "Beter leren door beter ventileren".

 

CO2 en COVID: kwaliteit van lucht in binnenruimtes

De kwaliteit van lucht in binnenruimtes is belangrijk in de bestrijding van COVID-19. Als er te weinig geventileerd wordt, is het risico op besmetting groter. Hoe zit dit en wat is de relatie met CO2?

PvE Frisse Scholen vernieuwd

In de nieuwe versie van 2021 is er meer aandacht voor fijnstof, licht en temperatuur. Belangrijke toevoeging zijn de eisen voor kwaliteitsborging en monitoring. 

Offerte aanvragen