De Vensterschool in Groningen na renovatie duurzamer met frisse lokalen

De Vensterschool in Groningen na renovatie duurzamer met frisse lokalen

De renovatie van de Vensterschool Groningen (locatie Siersteenlaan) is goed verlopen. Denis Weening van adviesbureau Syplon is zeer te spreken over het ScholenConcept. “Het uitgebreide karakter van het ScholenConcept spreekt aan en vooral het feit dat alles per leslokaal geregeld kan worden. Ventilatie, verwarming en koeling worden apart geregeld en op afstand, via de meldkamer, kan alles gemonitord worden. Het wordt nauwkeurig bijgehouden en dit biedt een enorme meerwaarde aan het ScholenConcept.”

Weening kwam een aantal jaar geleden in contact met Klimaatgroep Holland en sinds het project Fris & Duurzaam is de samenwerking in een stroomversnelling terecht gekomen. “Klimaatgroep Holland is een bedrijf dat meedenkt, de monteurs zijn vakbekwaam en ook de aftersales is goed geregeld. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, dan wordt het accuraat, goed en snel opgelost.”

"Het uitgebreide karakter van het Scholenconcept spreekt aan en vooral het feit dat alles per unit/leslokaal geregeld kan worden."

Duidelijke communicatie

Directeur Taeke Venema van CBS de Hoeksteen deelt zijn ervaring: “De samenwerking met Klimaatgroep Holland is uitstekend verlopen. Het bedrijf communiceert duidelijk en zoekt bij vragen zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Het klimaatsysteem bevalt goed en de CO2 waardes zijn verbetert. Ik omschrijf Klimaatgroep Holland als professioneel, open, communicatief en ze werken op een transparante manier.”

De schoolgebouwen zijn duurzamer en de lokalen fris

"Een heldere visie, goede aanpak en een concept dat echt werkt." vult Gieneke Dijkstra (Openbare Onderwijsgroep Groningen/O2G2) aan. "Dat vind ik van Klimaatgroep Holland. Er was een goede samenwerking en duidelijke afstemming met de gebruikers van de school en bouwadviseur Syplon. De gemeentelijke subsidie voor Fris & Duurzaam werkt als een trein; de schoolgebouwen zijn duurzamer en de lokalen fris.”

"Een heldere visie, goede aanpak en een concept dat echt werkt."

Meer informatie over het Scholen˚Concept

Misschien ook interessant:

"Ik merk dat de kinderen meer actief betrokken zijn bij de lessen"

CBS de Fontein

 Harmelen

Scholen°Concept

Ingenieus klimaatsysteem IKC Triade maakt optimaal gebruik van restwarmte

IKC Triade

Aalsmeer

Scholen°Concept

Twee scholen in één kindcentrum bij IKC Groote Veen

Kindcentrum Groote Veen

Eelde

Scholen°Concept