Een duurzaam en fris binnenklimaat voor OBS Geert Holle

Een duurzaam en fris binnenklimaat voor OBS Geert Holle

OBS Geert Holle heeft als schoolmotto: ‘Samen maken wij er een fijne school van’. Binnen dit motto hoort ook een goed, gezond en duurzaam binnenklimaat. In de zomervakantie is het Scholen°Concept aangebracht in de school. Directeur Henk van Doorn was er nauw bij betrokken: “De belangrijkste voordelen van het Scholen°Concept zijn voor mij goed, gezond en duurzaam. Net als in het schoolmotto al naar voren komt. Tot op de dag van vandaag voelt het binnenklimaat in de school fris en behaaglijk aan. Geen enkele leerling klaagt meer over lusteloosheid. Een Frisse School zorgt daadwerkelijk voor betere prestaties en we besparen ook nog eens energie.”

OBS Geert Holle is een school waar betrokkenheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, het nemen van initiatieven, creativiteit en het respect hebben voor elkaar binnen een veilige omgeving gestimuleerd wordt. De school werkt daarom met materialen die leerlingen uitdagen verder te denken en samen tot nieuwe oplossingen te laten komen. Het onderwijs op OBS Geert Holle sluit aan bij de beleving en de behoeften van kinderen zodat ook de leerlingen het aanbod als betekenisvol ervaren.

"Een Frisse School zorgt daadwerkelijk voor betere prestaties en we besparen ook nog eens energie."

Het bevalt uitstekend

De uitvoering van het project is naar volle tevredenheid verlopen. “Er werd duidelijk gecommuniceerd. ‘Afspraak is afspraak’ en ‘leveren wat beloofd is’, is Klimaatgroep Holland zeker nagekomen.” Ook is Henk van Doorn te spreken over de korte lijnen binnen Klimaatgroep Holland. “Het is prettig om te weten dat wanneer er onverhoopt toch iets aan de hand is met het klimaatsysteem, een belletje genoeg is om het direct op te lossen. Ik ben dan ook zeer te spreken over de meldkamer van Klimaatgroep Holland. Ik zou elke school het Scholen°Concept aanraden. Het bevalt uitstekend.”

Meer informatie over het Scholen˚Concept

Misschien ook interessant:

"Ik merk dat de kinderen meer actief betrokken zijn bij de lessen"

CBS de Fontein

 Harmelen

Scholen°Concept

Ingenieus klimaatsysteem IKC Triade maakt optimaal gebruik van restwarmte

IKC Triade

Aalsmeer

Scholen°Concept

Twee scholen in één kindcentrum bij IKC Groote Veen

Kindcentrum Groote Veen

Eelde

Scholen°Concept