CBS De Wegwijzer blij met fris(ser) binnenklimaat want leerlingen presteren beter

CBS De Wegwijzer blij met fris(ser) binnenklimaat want leerlingen presteren beter

De gemeente Groningen trok 8,7 miljoen euro uit voor het verbeteren van leeromstandigheden in het onderwijs. Basisschool CBS De Wegwijzer uit Groningen wilde al graag een fris(ser) binnenklimaat en maakte mede hierdoor de keuze voor het Scholen°Concept van Klimaatgroep Holland.

Directrice Liesbeth Augustijn denkt vooral in de zomer en koudere herfst en winter profijt van het klimaatsysteem te hebben. “Goede koeling in de zomer en verwarming in koudere maanden is belangrijk voor de school. Bij een goed binnenklimaat presteren onze leerlingen ook beter.” De uitvoering is prima verlopen. “Nadat het Scholen°Concept naar wens geïnstalleerd was, werden alle lokalen en ruimtes netjes achtergelaten en schoon opgeleverd. Zoals het hoort.”

Afspraak is afspraak

Over de samenwerking met Klimaatgroep Holland is CBS De Wegwijzer tevreden. “Er werd adequaat en direct gereageerd op vragen, de communicatie verliep prima. Klimaatgroep Holland komt het credo ‘Afspraak is afspraak’ na.”

“Er werd adequaat en direct gereageerd op vragen, de communicatie verliep prima."

De naam van de school verwijst naar de wegwijzer. Een vertrouwd markeerpunt met vaak meerdere pijlen, die je laten zien waar je heen zou kunnen gaan. CBS De Wegwijzer wil haar leerlingen graag de weg wijzen en biedt optimale ondersteuning om vanuit de veiligheid, zich zo vertrouwd te voelen dat de juiste weg wordt gekozen. De keuze van nu is het resultaat voor straks en bepalend voor de toekomst.

Meer informatie over het Scholen˚Concept

Misschien ook interessant:

"Ik merk dat de kinderen meer actief betrokken zijn bij de lessen"

CBS de Fontein

 Harmelen

Scholen°Concept

Ingenieus klimaatsysteem IKC Triade maakt optimaal gebruik van restwarmte

IKC Triade

Aalsmeer

Scholen°Concept

Twee scholen in één kindcentrum bij IKC Groote Veen

Kindcentrum Groote Veen

Eelde

Scholen°Concept