Klimaatsysteem productiehallen

Veelzijdig klimaatconcept voor productieruimten

Een van de grootste uitdagingen voor fabrikanten en producenten is het creëren van een goed en gezond klimaat op de werk- en productievloer. Niet alleen opdrachtgevers, maar ook werknemers en overheden stellen namelijk eisen aan het binnenklimaat in een productieomgeving. En naast de omgevingstemperatuur moet ook de kwaliteit van de lucht aan bepaalde eisen voldoen. In de ene branche meer in het belang van het product (voedselveiligheid), in andere branches meer in het belang van de gezondheid van de mens (schadelijke stoffen, bv. lasrook). Juiste ventilatie en filtratie wordt daarom steeds belangrijker. Het ComfortTop-concept van Klimaatgroep Holland regelt dit allemaal voor u.

Het ComfortTop-concept

De klimaatspecialisten van Klimaatgroep Holland hebben ruime ervaring binnen uiteenlopende industriële branches. Aan de hand van de opgedane kennis is er een geheel nieuw klimaatconcept ontwikkeld om productiebedrijven te voorzien van een gezond, comfortabel en betaalbaar binnenklimaat.

Het nieuwe concept kan koeling, verwarming, ventilatie en filtratie verzorgen in productieruimten. Al deze functies zijn geïntegreerd in één installatie. Onze klimaattechniek wordt stekkerklaar geleverd en vergt dus weinig montagetijd. Afhankelijk van de ruimte en wensen kan het concept dankzij de modulaire opbouw flexibel worden aangepast
Kortom: een intelligent klimaatconcept dat gebouwen energievriendelijk en met een hoog comfort, tegen de laagst mogelijke kosten klimatiseert. Een forse subsidie - dankzij het zeer energiezuinige karakter - maakt de investering nóg aantrekkelijker!

Klimaatonderzoek

Om een perfecte werking van het klimaatsysteem te kunnen garanderen wordt altijd eerst een klimaatonderzoek verricht. Dit kan op locatie, maar ook via simulatie (bij nieuwbouw). Op deze manier is het systeem altijd klantspecifiek uit te breiden en/of aan te passen.

Specifieke eigenschappen ComfortTop-concept

Implementatie van het ComfortTop-concept betekent een lagere investering door lagere bouwkundige kosten, met een lager energieverbruik en een aanvullende subsidie. Het systeem is fluisterstil, heeft geen gasaansluiting nodig en is standaard voorzien van gratis nachtkoeling. Bovendien is er geen zichtbare techniek aanwezig in de ruimte. Het systeem draagt zorg voor een optimale ventilatie en maakt gebruik van continue warmteterugwinning. Daarnaast is er sprake van een snelle bouwtijd en kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service.

Meer informatie over het ComfortTop-concept? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie

Vraag hier uw gratis informatiepakket aan