Dé innovatieve kennispartner voor een goed en gezond binnenklimaat

Voor de industrie en utiliteitsector verzorgen wij een optimaal klimaatsysteem van A tot Z: advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij staan voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige klimaatconcepten, die wij grotendeels in eigen huis ontwikkelen en onder ‘private label' produceren bij diverse specialistische productiebedrijven in binnen- en buitenland. Wij streven naar een actieve samenwerking met onze opdrachtgevers en voelen ons thuis in een bouwteamformatie. Wij zijn gewend om in een open en eerlijke sfeer met elkaar te werken, wat leidt tot een praktische oplossing die aansluit bij de specifieke wensen van de opdrachtgever. Kortom: wij stellen de opdrachtgever centraal en gaan altijd voor een perfect binnenklimaat.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een creatieve, directe en persoonlijke aanpak en dit wordt erg gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Deze aanpak is onze kracht: resultaatgericht, vlot, to the point, en gewoon doen wat je zegt. Klimaatgroep Holland is VCA- & F-Gassen gecertificeerd; voor u de garantie dat milieu en veiligheid voorop staan.

Meldkamer

Hoogwaardige klimaatbeheersing moet optimaal blijven functioneren om een goed binnenklimaat te blijven realiseren. Dankzij de innovatieve en uitgebreide meldkamer van Klimaatgroep Holland wordt uw klimaatsysteem nauwlettend 24/7 in de gaten gehouden. Temperaturen, CO2-concentraties en de werking is per ruimte volledig inzichtelijk. En het blijft niet alleen bij kijken! Wij zorgen ook voor verbetervoorstellen en sturen uw systeem bij of nemen proactief contact op indien dit nodig wordt geacht. Beheer is ook door uzelf of door een gebouwbeheerder mogelijk via hetzelfde systeem. Bijvoorbeeld het invoeren van de vakantieplanning is hierdoor in een handomdraai gedaan, waardoor u zeker weet dat er niet onnodig energie wordt verbruikt bij langdurige afwezigheid.

Dankzij monitoring en beheer op afstand hoeft u zich geen zorgen te maken over uw klimaatsysteem. Ontzorgen noemen wij dit.

Partner

Klimaatgroep Holland is partner van Stichting Duurzaam Gebouwd en Stichting Duurzame Scholen. Daarnaast is Klimaatgroep Holland aangesloten bij de Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten (VLA). 

Partner Duurzaam Gebouwd 

Innovatieve klimaatoplossingen van A - Z

Een volwaardige partner voor advies, levering, installatie en service voor een gezonde, duurzame relatie en het binnenklimaat

Vraag uw gratis informatiepakket aan