OPEN DAG - Wij zoeken nieuw talent!

Kennis & nieuws
Nieuws
Gepubliceerd op:
OPEN DAG - Wij zoeken nieuw talent!

Op 31 mei van 14:00 tot 17:00 open wij onze deuren voor iedereen! Dus ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan in de techniek of gewoon nieuwsgierig? Dan heten we je van harte welkom aan de Odenseweg 8 in Groningen.

Tijdens onze open dag zetten we de deuren wijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van (klimaat)techniek. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een jonge enthousiasteling die wil kennismaken met techniek. We laten je graag zien welke banen er binnen ons bedrijf zijn:

Van technisch adviseurs en werkvoorbereiders/ tekenaars tot (installatie)monteurs, en van sales professionals tot projectleiders!

Wat deze dag extra bijzonder maakt, is dat je niet alleen kunt zien wat we doen, maar ook hoe we het doen. Onze collega's zullen je rondleiden en je een kijkje achter de schermen geven op alle afdelingen. Ook de servicebus, meldkamer en onze testkamer mogen van binnen bekeken worden. Om er echt een feest van te maken hebben we diverse activiteiten georganiseerd. Op deze dag zorgen wij natuurlijk voor lekker eten, drinken en muziek van onze DJ. 

Op de open dag laten we onze medewerkers aan het woord, omdat zij het hart en de ziel van ons bedrijf vormen. Voor ons draait het niet alleen om het vinden van mensen voor banen, maar om het creëren van een team waarin iedereen zich kan ontwikkelen en zijn of haar ideeën kan bijdragen aan ons gezamenlijk succes. Want hé; een team een taak. Successen vieren we met z'n allen met de hoofdletter V. 

Bekijk hier de vacatures. Past één van de vacatures niet precies? Geen probleem, we kijken graag samen met jou welke functie en eventuele opleiding het beste bij jou past.

We kijken uit naar je komst op 31 mei, aanmelden is niet nodig. 

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

DAAR IS IE DAN: DE KERSTPUZZEL VAN 2023!
Overig

DAAR IS IE DAN: DE KERSTPUZZEL VAN 2023!

Onze eigen "Dr. Denker" heeft weer een kerstpuzzel voor jullie gemaakt. Dit jaar staat de puzzel in het teken van betoverende vertellingen en icoonische sprookjesfiguren.

Bouwen vanuit het perfecte ontwerp
Blog

Bouwen vanuit het perfecte ontwerp

De Suikerfabriek leeft en bruist als nooit tevoren. Er zitten meer dan 50 bedrijven in en er worden evenementen en festivals georganiseerd. Jurian Zijlstra, Style26, is vanaf het begin betrokken bij de invulling en opbouw van het terrein.

Offerte aanvragen