Werken met Janez Pekolj

Overig
Gepubliceerd op:
Werken met Janez Pekolj

Bij Klimaatgroep Holland zijn we trots op onze medewerkers: een hecht team dat samen gaat voor het beste klantresultaat. Wie zijn de harde werkers op de werkvloer en in het land? Vandaag aan het woord: Janez Pekolj, bedrijfsleider bij Climate Group Holland.

Climate Group Holland? Dat klinkt als de internationale versie van Klimaatgroep Holland. En eigenlijk is dat het ook. Climate Group Holland is een dochteronderneming van Klimaatgroep Holland, gevestigd in Slovenië. Climate Group Holland verzorgt de assemblage van de concepten van Klimaatgroep Holland.

Beste in vakgebied

Bedrijfsleider van de fabriek in Slovenië is Janez Pekolj: “Wij assembleren alle Comfort°Plus en Comfort°Top units. We streven ernaar om de beste te zijn in ons vakgebied. Naast assembleren ben ik ook betrokken bij het ontwerpen van de units, 3D modelling en plaatwerk design.”

“We willen de beste zijn in ons vakgebied”

Fabriek in Slovenië bestaat vijf jaar

Climate Group Holland bestaat dit jaar vijf jaar, Janez vertelt: “Vijf jaar geleden maakte ik kennis met Harry Vaatstra die op zoek was naar een business partner die stond voor kwaliteit en die de productie op zich kon nemen. Inmiddels werken er in onze fabriek vier collega’s en breiden we in de zomer uit met invalkrachten om te piek op te vangen.”

Audi-kwaliteit leveren

“Onze missie is om iedere unit zo te maken dat het direct naar de klant kan worden verstuurd. Zonder fouten en 100% hoge kwaliteit. Onze kwaliteitsstandaard is hoog, wij zorgen ervoor dat de producten voldoen aan Audi-kwaliteit,” vertelt Janez trots.

“Het mooiste aan mijn werk vind ik dat het nooit saai is. Ik werk op hoog niveau en maak ‘westerse’ uren: van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Dat vind ik juist mooi, want hierdoor doe ik wat goeds voor onze klanten en ook voor het milieu.”

Samenwerking met Nederland

Op afstand werken met collega’s, is dat niet lastig? Janez ervaart dat helemaal niet: “We werken tussen de twee locaties op afstand prettig samen. Ik heb veel contact met het team Projecten. We helpen elkaar, we zijn samen echt een team ook al zitten we beiden in een ander land.”

“Bovendien zoeken we elkaar regelmatig op. Voor Corona kwam ik zo’n twee tot drie keer per jaar in Nederland en ook komt er hier bezoek vanuit Nederland. Ik kijk er naar uit dat dit binnenkort weer kan, de afgelopen anderhalf jaar hebben we elkaar helemaal niet gezien. Ook wil ik graag mijn vrouw en kinderen meenemen om hen het mooie Nederland te laten zien en mijn collega’s te ontmoeten.”

 

Net zoveel plezier halen uit je werk?

Wij zoeken collega's.
Interesse? Bekijk de vacatures.

Misschien ook interessant:

Werken met Jan Geert Wind
Overig

Werken met Jan Geert Wind

Bij Klimaatgroep Holland zijn we trots op onze medewerkers: een hecht team dat samen gaat voor het beste klantresultaat. Wie zijn de harde werkers op de werkvloer en in het land? Vandaag aan het woord: adviseur Scholen°Concept Jan Geert Wind.

Werken met Bram Toonen
Overig

Werken met Bram Toonen

Bij Klimaatgroep Holland zijn we trots op onze medewerkers: een hecht team dat samen gaat voor het beste klantresultaat. Wie zijn de harde werkers op de werkvloer en in het land? Vandaag aan het woord: projectleider Bram Toonen.

Winnaars en oplossing Kerstpuzzel 2020
Overig

Winnaars en oplossing Kerstpuzzel 2020

Wat was de Kerstpuzzel dit jaar een succes. We zijn blij dat we konden bijdragen aan een paar uren, dagen en soms zelfs weken(!) puzzelplezier. 

Offerte aanvragen