Los jij de Kerstpuzzel van 2020 op?

Overig
Gepubliceerd op:
Los jij de Kerstpuzzel van 2020 op?

De jaarlijkse feestdagen puzzel van Klimaatgroep Holland is er weer! Ideaal voor tussen de kerstdinergangen of tijdens een langzame ochtend in de vakantie. Dit jaar een puzzel met geloof, hoop en liefde in deze barre Corona tijden. Het thema is Godsdienst, in de breedste zin van het woord. Meedoen is leuk, maar naast de eer verloten we ook weer luxe cadeaupakketten onder de goede inzendingen. 

Win één van de drie luxe cadeaupakketten!

Wil jij kans maken? Stuur de oplossing, met je naam, vóór 11 januari 2021 naar info@klimaatgroepholland.nl. De winnaars worden op LinkedIn bekendgemaakt en krijgen ook persoonlijk bericht.

We wensen je hele fijne feestdagen en veel puzzelplezier!


Foto's

Misschien ook interessant:

Winnaars en oplossing Kerstpuzzel 2020
Overig

Winnaars en oplossing Kerstpuzzel 2020

Wat was de Kerstpuzzel dit jaar een succes, we hebben enorm veel (ruim 140!) reacties ontvangen. We zijn blij dat we konden bijdragen aan een paar uren, dagen en soms zelfs weken(!) puzzelplezier. 

Werken met Bram Toonen
Overig

Werken met Bram Toonen

Bij Klimaatgroep Holland zijn we trots op onze medewerkers: een hecht team dat samen gaat voor het beste klantresultaat. Wie zijn de harde werkers op de werkvloer en in het land? Vandaag aan het woord: projectleider Bram Toonen.

Werken met Maarten Hogenhout
Overig

Werken met Maarten Hogenhout

Bij Klimaatgroep Holland zijn we trots op onze medewerkers: een hecht team dat samen gaat voor het beste klantresultaat. Wie zijn de harde werkers op de werkvloer en in het land? Vandaag aan het woord: servicemonteur Maarten Hogenhout.