VSK 2018 'Ons vak wordt steeds slimmer'

Nieuws
Gepubliceerd op:
VSK 2018 'Ons vak wordt steeds slimmer'

Van 6 t/m 9 februari staat Klimaatgroep Holland op de VSK te Utrecht, dé vakbeurs voor de installatiebranche. In de loop van de jaren heeft ons vak een enorme transitie doorgemaakt. Door alle technologische ontwikkelingen, met name de toenemende integratie van ICT-toepassingen in technische producten en systemen verandert het werk, rollen en verantwoordelijkheden.

Verdere integratie van functies

Op de VSK laten wij u graag zien hoe deze transitie ook zichtbaar is in ons Scholen°Concept, het systeem dat vraaggestuurd ventileert, koelt en verwarmt om zo te komen tot een maximaal comfort en minimale exploitatiekosten in het Onderwijs. De integratie van functies reikt steeds verder, waardoor de eenvoud en energiezuinigheid van het systeem nog verder doorgevoerd kon worden. Hoe we daarover denken en hoe we dat doen, laten we u graag zien op de VSK.

Nieuw: speciale unit Kinderdagverblijf

Ook voor het kinderdagverblijf hebben we een slimme totaaloplossing ontwikkeld. Op basis van dezelfde principes als in het Onderwijs: energiezuinig ventileren, koelen en verwarmen op basis van behoefte, alleen als het nodig is. Ook hier kunnen de nevenruimtes (zoals slaapkamers en kantoren) probleemloos geïntegreerd worden. U kunt deze unit op de VSK bezichtigen en u hierover laten informeren.

Komt u ook?

De slogan van VSK 2018 is ‘Ons vak wordt steeds slimmer’, een knipoog naar de smart technologie, meegaan met de ontwikkelingen en trots zijn op het resultaat. Daar kan Klimaatgroep Holland zich helemaal in vinden en zo laten we ons bedrijf, onze producten en ons gedachtegoed graag aan u zien.

We nodigen u van harte uit om de VSK en onze stand 11.A016 te bezoeken.

Misschien ook interessant:

Ventilatie in coronatijd: veelgestelde vragen m.b.t. het Scholen°Concept
Nieuws

Ventilatie in coronatijd: veelgestelde vragen m.b.t. het Scholen°Concept

Hoe ventileert het Scholen°Concept in normale bedrijfstand? Hoe wordt er gezorgd voor voldoende en extra ventilatie? Is extra onderhoud en extra vervanging van filters nodig? Wat dient u te doen?

Corona-protocol voor collega's in het veld
Nieuws

Corona-protocol voor collega's in het veld

 Om de veiligheid tijdens het werken voor zowel collega's als onze klanten te borgen werken we volgens een strikt protocol.

Advies voor uw binnenklimaat tijdens de coronamaatregelen
Nieuws

Advies voor uw binnenklimaat tijdens de coronamaatregelen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft omtrent het juist functioneren en instellen van uw ventilatie- en/of klimaatbeheersingssysteem van Klimaatgroep Holland.