Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Nieuws
Gepubliceerd op:
Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Klimaatgroep Holland is vriend geworden van het Beatrix Kinderziekenhuis te Groningen en zal jaarlijks een vast bedrag doneren aan het kinderziekenhuis. We vinden het mooi om als bedrijf de stichting te kunnen ondersteunen. 

Het Beatrix Kinderziekenhuis is onderdeel van het UMCG en richt zich op de behandeling van en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 17 jaar. Naast het geven van de juiste zorg is het ook belangrijk dat er naar de ontwikkeling van het kind gekeken wordt, zodat het kind nu en in de toekomst kan blijven deelnemen aan de samenleving. Een goed leefklimaat en ontspannende activiteiten dragen bij aan dit welzijn. Om dit laatste te kunnen realiseren, krijgt het kinderziekenhuis steun van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Daarnaast werft de stichting fondsen voor medisch wetenschappelijk onderzoek naar ziektes bij kinderen. 

Meer informatie: http://vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl/

 

 

Misschien ook interessant:

Ventilatie in coronatijd: veelgestelde vragen m.b.t. het Scholen°Concept
Nieuws

Ventilatie in coronatijd: veelgestelde vragen m.b.t. het Scholen┬░Concept

Hoe ventileert het Scholen°Concept in normale bedrijfstand? Hoe wordt er gezorgd voor voldoende en extra ventilatie? Is extra onderhoud en extra vervanging van filters nodig? Wat dient u te doen?

Corona-protocol voor collega's in het veld
Nieuws

Corona-protocol voor collega's in het veld

 Om de veiligheid tijdens het werken voor zowel collega's als onze klanten te borgen werken we volgens een strikt protocol.

Advies voor uw binnenklimaat tijdens de coronamaatregelen
Nieuws

Advies voor uw binnenklimaat tijdens de coronamaatregelen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft omtrent het juist functioneren en instellen van uw ventilatie- en/of klimaatbeheersingssysteem van Klimaatgroep Holland.