Vernieuwde technische specificatie van het Scholen┬░Concept

Nieuws
Gepubliceerd op:
Vernieuwde technische specificatie van het Scholen°Concept

De nieuwste versie van de technische specificatie is beschikbaar. Download hem nu.

Het Scholen°Concept bestaat uit decentrale Comfort°Plus units die speciaal ontwikkeld zijn voor het optimaal klimatiseren van onderwijsgebouwen. Per lokaal wordt er een Comfort°Plus ingebouwd in het verlaagd plafond, het systeem is compact en heeft weinig inbouwruimte nodig. Elk lokaal wordt verwarmd, verkoeld en geventileerd op basis van continue CO2-meting. De Comfort°Plus lijn bestaat uit vier types: CP7.30, CP14.30 iWTW, CP16.30 en CP20.30.

Het afgelopen jaar hebben de we vernieuwde Comfort°Plus lijn aangekondigd. Inmiddels zijn de eerste units geinstalleerd. Op de achtergrond werkten we aan de documentatie en hiervan publiceren we vandaag de nieuwste versie van de technische specificatie.

In de specificatie vind je onder andere: overzichtstekeningen, technische tekeningen van de units, elektraschema's en specificaties van toebehoren zoals dakkappen en wervelroosters. 

Download de nieuwste technische specificatie

Misschien ook interessant:

Ventileren kun je leren!
Nieuws

Ventileren kun je leren!

Het is helemaal niet zo moeilijk om de luchtkwaliteit flink te verbeteren in het klaslokaal. Samen met andere leden van Binnenklimaat Nederland hebben we een poster met tips en trics gemaakt.

Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?
Nieuws

Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?

Gezocht: mensen die van hun technische skills werk willen maken. Ontdek Klimaatgroep Holland als werkgever.

 

Ieder klaslokaal een CO2 meter
Nieuws
COVID-19

Ieder klaslokaal een CO2 meter

Ieder lokaal in het primair- en voortgezet onderwijs moet worden voorzien van een CO2 meter en er is een hulpteam voor advies.

Offerte aanvragen