Specifieke Uitkering Ventilatie In Scholen (SUVIS) is live!

Nieuws
Gepubliceerd op:
Specifieke Uitkering Ventilatie In Scholen (SUVIS) is live!

Goed nieuws. De Specifieke Uitkering Ventilatie In Scholen, SUVIS, kan vanaf 4 januari aangevraagd worden. Wij zetten de belangrijkste punten op een rij.

Waarom de SUVIS?

Het Landelijk Coördinatieteam Ventilatie op Scholen (LCVS) bracht in september in kaart hoe de scholen in Nederland er voor staan op het gebied van binnenklimaat. Er bleek werk aan de winkel en scholen en gemeenten werd verzocht een plan van aanpak te maken voor verbetering.

Wat is de SUVIS?

Met de subsidie, ook wel specifieke uitkering, hoopt de overheid een impuls te geven aan scholen en gemeenten om het binnenklimaat op orde te brengen.

Voor wie is de SUVIS?

Gemeenten kunnen de regeling aanvragen voor het verbeteren van het binnenklimaat van bestaande schoolgebouwen in PO en VO.

Wanneer kan men de SUVIS aanvragen?

Men kan vanaf 4 januari t/m 30 juni 2021 de SUVIS aanvragen. De bouwactiviteiten moeten starten (of gestart zijn) tussen 1 oktober 2020 en 1 januari 2022.

Meer weten?

Alle informatie over de Specifieke Uitkering Ventilatie In Scholen, de SUVIS, is te vinden op de website van de Rijksdienst.

Weten hoe jouw school kan profiteren va deze subsidie? Neem contact op met ons op.

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiƫle lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

Offerte aanvragen