12,5 jaar sponsor van Tafeltennis Vereniging Midstars

Nieuws
Gepubliceerd op:
12,5 jaar sponsor van Tafeltennis Vereniging Midstars

door Bert Koster

Onlangs viel er bij TTV Midstars een mooie mijlpaal te vieren. In de zomer van 2009 was daar het eerste sponsorcontract met Klimaatgroep Holland, toen al een gevestigde naam in de wereld van de (binnen)klimaatbeheersingssystemen. Directeur Harry Vaatstra bood alle spelers van de vereniging destijds een mooi kledingtenue aan. In de loop der jaren intensiveerde deze samenwerking zich. Met als gevolg dat Klimaatgroep Holland inmiddels al weer vele jaren hoofdsponsor is van de Klimaatgroep Stars die uitkomen in de landelijke eredivisie!

Redenen genoeg om hier vanuit de vereniging aandacht aan te besteden. Teamcoach Jan Tammenga bood vorige week samen met Nederlands tafeltenniskampioen Shuohan Men alle medewerkers iets moois en lekkers aan. Voor Harry was daar een ingelijste foto met daarop vermeld: ‘Klimaatgroep Holland 12,5 jaar sponsor TTV Midstars – Bedankt!!’ En daarbij werd aan alle medewerkers taart aangeboden.

Tammenga hierover: ‘Je ziet niet zo vaak dat een sponsor zo lang betrokken blijft bij een vereniging. Super dat Klimaatgroep Holland dit wel gepresteerd heeft!!! Onze doelstelling is nog steeds om met Klimaatgroep Holland als sponsor van de Klimaatgroep Stars de komende jaren mee te dingen om het kampioenschap op het hoogste niveau.”

Harry Vaatstra toonde zich aangenaam verrast door de aangeboden cadeaus en hij wilde ook wel iets kwijt over zijn vele sponsoractiviteiten in Middelstum: ‘Dit vind ik heel belangrijk voor de leefbaarheid in het dorp. Ik heb vroeger geleerd dat je niet alles voor jezelf moet houden. Als je kunt delen, kun je ook vermenigvuldigen. Tafeltennisvereniging Midstars is hier een perfect voorbeeld van, er is sprake van een mooie synergie.’

‘Zij hebben de ambitie om weer landskampioen te worden en willen zich sterk maken als vereniging om van waarde te zijn voor de inwoners van ons dorp om tafeltennis breed aan te bieden: van jong tot oud, van amateur tot professional. Wij werken hier heel graag aan mee om die mooie en uitdagende ambitie te faciliteren.’

‘Sporten is een belangrijk onderdeel in onze samenleving. Fit zijn, zowel lichamelijk als ook geestelijk, maakt je sterk en weerbaar. Daarnaast schept sporten verbinding tussen mensen. Dit maakt sporten onder andere zo waardevol en het is een aanvulling op een goed sociaal leven in het mooie Middelstum!’, aldus Harry.

Het slotwoord is voor Jan Tammenga. ‘Wij hopen dat de samenwerking nog lang stand mag houden en doen er alles aan om met onze ploeg, inclusief drie jonge noordelijke talenten, hoge ogen te gooien tijdens de eredivisie-voorjaarscompetitie!

Misschien ook interessant:

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiële lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

“BENG zegt meer over de kwaliteit van onze gebouwen”
Nieuws

“BENG zegt meer over de kwaliteit van onze gebouwen”

André Kruithof van Nieman Raadgevende Ingenieurs: "Sinds 1995 hadden we de EPC, sindsdien is er natuurlijk veel veranderd."

Offerte aanvragen