Kom kijken op de inloopdag!

Nieuws
Gepubliceerd op:
Kom kijken op de inloopdag!

We houden we een open huis voor iedereen die geïnteresseerd is om ons team te versterken. Kom kennismaken op zaterdag 15 januari tussen 10.00 en 14.00 uur, Odenseweg 8 in Groningen.

Harmen zoekt collega's

Harmen Lijnema, 30 jaar, woont in Middelstum, getrouwd en een dochtertje van een half jaar. Hij groeide bij Klimaatgroep Holland in 11 jaar van medewerker magazijn naar teamleider service & onderhoud naar technisch adviseur en productontwikkelaar. Door hard te werken, maar ook door de ruimte die Klimaatgroep Holland biedt. “Dit bedrijf biedt je niet alleen een fijne werkomgeving, maar ook kansen en mogelijkheden”, vertelt Harmen. Het bedrijf (de producent, adviseur, installateur en onderhouder van klimaatinstallaties) staat bekend om de goede doorgroeimogelijkheden en Harmen vertelt daar graag over. Lees hier Harmens verhaal.

Kom naar de inloopdag

Ben jij op zoek naar (ander) werk, wil je jezelf ontwikkelen in een ander vakgebied of wil je juist doorgroeien? Wij zijn op zoek naar collega's voor verschillende onderdelen van ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat je er voor gaat voor de lange termijn en een positieve instelling hebt. Spreekt Harmens verhaal je aan en lijkt het je wat? We houden we een open huis voor iedereen die geïnteresseerd is om ons team te versterken.

Kom kennismaken op ZATERDAG 15 JANUARI tussen 10.00 en 14.00 uur, ODENSEWEG 8 in GRONINGEN.

Er zijn maatregelen getroffen zodat we voldoen aan de coronamaatregelen.

Bekijk hier de vacatures. Past één van de vacatures niet precies? Geen probleem, we kijken graag samen met jou welke functie en eventuele opleiding het beste bij jou past.

Misschien ook interessant:

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiële lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

“BENG zegt meer over de kwaliteit van onze gebouwen”
Nieuws

“BENG zegt meer over de kwaliteit van onze gebouwen”

André Kruithof van Nieman Raadgevende Ingenieurs: "Sinds 1995 hadden we de EPC, sindsdien is er natuurlijk veel veranderd."

Offerte aanvragen