Kom kijken op de inloopdag!

Nieuws
Gepubliceerd op:
Kom kijken op de inloopdag!

We houden we een open huis voor iedereen die geïnteresseerd is om ons team te versterken. Kom kennismaken op zaterdag 15 januari tussen 10.00 en 14.00 uur, Odenseweg 8 in Groningen.

Harmen zoekt collega's

Harmen Lijnema, 30 jaar, woont in Middelstum, getrouwd en een dochtertje van een half jaar. Hij groeide bij Klimaatgroep Holland in 11 jaar van medewerker magazijn naar teamleider service & onderhoud naar technisch adviseur en productontwikkelaar. Door hard te werken, maar ook door de ruimte die Klimaatgroep Holland biedt. “Dit bedrijf biedt je niet alleen een fijne werkomgeving, maar ook kansen en mogelijkheden”, vertelt Harmen. Het bedrijf (de producent, adviseur, installateur en onderhouder van klimaatinstallaties) staat bekend om de goede doorgroeimogelijkheden en Harmen vertelt daar graag over. Lees hier Harmens verhaal.

Kom naar de inloopdag

Ben jij op zoek naar (ander) werk, wil je jezelf ontwikkelen in een ander vakgebied of wil je juist doorgroeien? Wij zijn op zoek naar collega's voor verschillende onderdelen van ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat je er voor gaat voor de lange termijn en een positieve instelling hebt. Spreekt Harmens verhaal je aan en lijkt het je wat? We houden we een open huis voor iedereen die geïnteresseerd is om ons team te versterken.

Kom kennismaken op ZATERDAG 15 JANUARI tussen 10.00 en 14.00 uur, ODENSEWEG 8 in GRONINGEN.

Er zijn maatregelen getroffen zodat we voldoen aan de coronamaatregelen.

Bekijk hier de vacatures. Past één van de vacatures niet precies? Geen probleem, we kijken graag samen met jou welke functie en eventuele opleiding het beste bij jou past.

Misschien ook interessant:

Ventileren kun je leren!
Nieuws

Ventileren kun je leren!

Het is helemaal niet zo moeilijk om de luchtkwaliteit flink te verbeteren in het klaslokaal. Samen met andere leden van Binnenklimaat Nederland hebben we een poster met tips en trics gemaakt.

Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?
Nieuws

Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?

Gezocht: mensen die van hun technische skills werk willen maken. Ontdek Klimaatgroep Holland als werkgever.

 

Ieder klaslokaal een CO2 meter
Nieuws
COVID-19

Ieder klaslokaal een CO2 meter

Ieder lokaal in het primair- en voortgezet onderwijs moet worden voorzien van een CO2 meter en er is een hulpteam voor advies.

Offerte aanvragen