Kom kijken op de inloopdag!

Nieuws
Gepubliceerd op:
Kom kijken op de inloopdag!

We houden we een open huis voor iedereen die geïnteresseerd is om ons team te versterken. Kom kennismaken op zaterdag 15 januari tussen 10.00 en 14.00 uur, Odenseweg 8 in Groningen.

Harmen zoekt collega's

Harmen Lijnema, 30 jaar, woont in Middelstum, getrouwd en een dochtertje van een half jaar. Hij groeide bij Klimaatgroep Holland in 11 jaar van medewerker magazijn naar teamleider service & onderhoud naar technisch adviseur en productontwikkelaar. Door hard te werken, maar ook door de ruimte die Klimaatgroep Holland biedt. “Dit bedrijf biedt je niet alleen een fijne werkomgeving, maar ook kansen en mogelijkheden”, vertelt Harmen. Het bedrijf (de producent, adviseur, installateur en onderhouder van klimaatinstallaties) staat bekend om de goede doorgroeimogelijkheden en Harmen vertelt daar graag over. Lees hier Harmens verhaal.

Kom naar de inloopdag

Ben jij op zoek naar (ander) werk, wil je jezelf ontwikkelen in een ander vakgebied of wil je juist doorgroeien? Wij zijn op zoek naar collega's voor verschillende onderdelen van ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat je er voor gaat voor de lange termijn en een positieve instelling hebt. Spreekt Harmens verhaal je aan en lijkt het je wat? We houden we een open huis voor iedereen die geïnteresseerd is om ons team te versterken.

Kom kennismaken op ZATERDAG 15 JANUARI tussen 10.00 en 14.00 uur, ODENSEWEG 8 in GRONINGEN.

Er zijn maatregelen getroffen zodat we voldoen aan de coronamaatregelen.

Bekijk hier de vacatures. Past één van de vacatures niet precies? Geen probleem, we kijken graag samen met jou welke functie en eventuele opleiding het beste bij jou past.

Misschien ook interessant:

Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
Nieuws

Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Wij zijn trotse bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Wij steunen hiermee projecten die het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen aangenamer en makkelijker maken.

Maak voor kinderen een ziekenhuis dat een beetje voelt als thuis
Nieuws

Maak voor kinderen een ziekenhuis dat een beetje voelt als thuis

Uit school lekker spelen met vriendjes, een leuk uitje of spelen in de speeltuin. Voor kinderen die in het ziekenhuis liggen, zijn dit helemaal geen vanzelfsprekendheden.

Ventileren wordt vierde basisregel
Nieuws
COVID-19

Ventileren wordt vierde basisregel

Gisteren kondigde Mark Rutte aan dat ventileren wordt toegevoegd aan de basisregels om corona te bestrijden. Het aanmerken van het belang van ventileren liet op zich wachten, er werd al maanden opgeroepen om meer in te zetten op ventileren.

Offerte aanvragen