Klimaatgroep Holland actief betrokken bij Duurzaam Gebouwd

Nieuws
Gepubliceerd op:
Klimaatgroep Holland actief betrokken bij Duurzaam Gebouwd

Klimaatgroep Holland is per heden lid geworden van het kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Als klimaatspecialisten zijn wij nauw betrokken bij uiteenlopende bouwprojecten. Bij de ontwikkeling van onze klimaatoplossingen is duurzaamheid en het verlagen van exploitatiekosten altijd een speerpunt geweest. Dus een logische stap op actief betrokken te zijn bij hét kennisplatform voor duurzaam bouwen. Bezoek gerust ons profiel op Duurzaam Gebouwd.

Kennisplatform voor Duurzaam Bouwen

Duurzaam Gebouwd is een kennisplatform dat professionals in de bouwsector informeert en inspireert. Onder andere door onafhankelijk nieuws, projectbeschrijvingen, berichten over innovatieve producten én inspirerende evenementen. Daarnaast is het een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.

Building Holland 2014

Het eerste inspirerend evenement staat al voor de deur: Building Holland 2014. Duurzaam Gebouwd organiseert dit evenement samen met Amsterdam RAI van 6 t/m 8 mei aanstaande. Een ontmoetingsplaats voor beslissers uit de brede bouwsector. Klimaatgroep Holland is deelnemer aan Building Holland en zal onder andere haar innovatieve klimaatsystemen voor Frisse Scholen, het Scholenconcept, presenteren. Kom gerust langs op stand 08.516!

Misschien ook interessant:

Praktische tips voor uw binnenklimaat
Nieuws

Praktische tips voor uw binnenklimaat

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft omtrent het juist functioneren en instellen van uw ventilatie- en/of klimaatbeheersingssysteem van Klimaatgroep Holland.

Suzanne Voorrips wint opnieuw goud op 800 meter NK Indoor
Nieuws

Suzanne Voorrips wint opnieuw goud op 800 meter NK Indoor

 Op indrukwekkende wijze versloeg ze de favoriet met een voortreffelijke tijd van 2.07,47.

Montessorischool Zuid kiest opnieuw voor klimaatsysteem Scholen°Concept
Nieuws

Montessorischool Zuid kiest opnieuw voor klimaatsysteem Scholen┬░Concept

Afgelopen najaar hebben we al een aantal lokalen voorzien van het Scholen°Concept en in de meivakantie worden er meer lokalen voorzien én worden er duurzame maatregelen toegevoegd.