Klimaatgroep Holland actief betrokken bij Duurzaam Gebouwd

Nieuws
Gepubliceerd op:
Klimaatgroep Holland actief betrokken bij Duurzaam Gebouwd

Klimaatgroep Holland is per heden lid geworden van het kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Als klimaatspecialisten zijn wij nauw betrokken bij uiteenlopende bouwprojecten. Bij de ontwikkeling van onze klimaatoplossingen is duurzaamheid en het verlagen van exploitatiekosten altijd een speerpunt geweest. Dus een logische stap op actief betrokken te zijn bij hét kennisplatform voor duurzaam bouwen. Bezoek gerust ons profiel op Duurzaam Gebouwd.

Kennisplatform voor Duurzaam Bouwen

Duurzaam Gebouwd is een kennisplatform dat professionals in de bouwsector informeert en inspireert. Onder andere door onafhankelijk nieuws, projectbeschrijvingen, berichten over innovatieve producten én inspirerende evenementen. Daarnaast is het een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.

Building Holland 2014

Het eerste inspirerend evenement staat al voor de deur: Building Holland 2014. Duurzaam Gebouwd organiseert dit evenement samen met Amsterdam RAI van 6 t/m 8 mei aanstaande. Een ontmoetingsplaats voor beslissers uit de brede bouwsector. Klimaatgroep Holland is deelnemer aan Building Holland en zal onder andere haar innovatieve klimaatsystemen voor Frisse Scholen, het Scholenconcept, presenteren. Kom gerust langs op stand 08.516!

Misschien ook interessant:

Ventilatie in coronatijd: veelgestelde vragen m.b.t. het Scholen°Concept
Nieuws

Ventilatie in coronatijd: veelgestelde vragen m.b.t. het Scholen┬░Concept

Hoe ventileert het Scholen°Concept in normale bedrijfstand? Hoe wordt er gezorgd voor voldoende en extra ventilatie? Is extra onderhoud en extra vervanging van filters nodig? Wat dient u te doen?

Corona-protocol voor collega's in het veld
Nieuws

Corona-protocol voor collega's in het veld

 Om de veiligheid tijdens het werken voor zowel collega's als onze klanten te borgen werken we volgens een strikt protocol.

Advies voor uw binnenklimaat tijdens de coronamaatregelen
Nieuws

Advies voor uw binnenklimaat tijdens de coronamaatregelen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft omtrent het juist functioneren en instellen van uw ventilatie- en/of klimaatbeheersingssysteem van Klimaatgroep Holland.