Hoofdsponsor verlengt bij Klimaatgroep°Stars

Nieuws
Gepubliceerd op:
Hoofdsponsor verlengt bij Klimaatgroep°Stars

Klimaatgroep Holland is ook in het seizoen 2021/2022 de trotse hoofdsponsor van het Eredivisietafeltennis in Middelstum. De sponsorovereenkomst werd voor één jaar verlengd.

Het aanblijven van hoofdsponsor Klimaatgroep Holland past perfect in het plaatje van de ambitieuze tafeltennisclub uit de gemeente Eemsdelta. De club heeft zijn zinnen gezet op een gloednieuw en modern onderkomen. De komende drie jaar wil Klimaatgroep°Stars uitgroeien tot een stabiel Eredivisieteam, dat uiteindelijk zal kunnen meestrijden om de landstitel.

“We zijn trots om hoofdsponsor te zijn van deze mooie club. Al jaren zijn we aan elkaar verbonden en we zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de sport.” aldus Harry Vaatstra eigenaar en directeur Klimaatgroep Holland.

Team Klimaatgroep°Stars 2021/2022

Het Eredivisieteam van Klimaatgroep°Stars bestaat dit seizoen uit:

  • Colin Rengers
  • Pim van Schaik
  • Shuohan Men
  • Casper Strindberg (Zweden)
  • Anthony Tran (Zweden)
  • Enio Mendes (Portugal)
  • Jan Tammenga (teammanager)

Klik hier voor meer informatie over de Klimaatgroep°Stars.

Competitie

Klimaatgroep°Stars stond in het najaar van 2020 op de derde plek van de Eredivisieranglijst toen de competitie na vier wedstrijden werd afgebroken wegens de coronapandemie.

De Eredivisie zal ook komend seizoen weer erg sterk zijn. Verschillende teams hebben zich versterkt met buitenlandse spelers. Dat belooft weer spektakel in Middelstum!

Misschien ook interessant:

Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
Nieuws

Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Wij zijn trotse bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Wij steunen hiermee projecten die het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen aangenamer en makkelijker maken.

Maak voor kinderen een ziekenhuis dat een beetje voelt als thuis
Nieuws

Maak voor kinderen een ziekenhuis dat een beetje voelt als thuis

Uit school lekker spelen met vriendjes, een leuk uitje of spelen in de speeltuin. Voor kinderen die in het ziekenhuis liggen, zijn dit helemaal geen vanzelfsprekendheden.

Ventileren wordt vierde basisregel
Nieuws
COVID-19

Ventileren wordt vierde basisregel

Gisteren kondigde Mark Rutte aan dat ventileren wordt toegevoegd aan de basisregels om corona te bestrijden. Het aanmerken van het belang van ventileren liet op zich wachten, er werd al maanden opgeroepen om meer in te zetten op ventileren.

Offerte aanvragen