Hoofdsponsor verlengt bij Klimaatgroep°Stars

Nieuws
Gepubliceerd op:
Hoofdsponsor verlengt bij Klimaatgroep°Stars

Klimaatgroep Holland is ook in het seizoen 2021/2022 de trotse hoofdsponsor van het Eredivisietafeltennis in Middelstum. De sponsorovereenkomst werd voor één jaar verlengd.

Het aanblijven van hoofdsponsor Klimaatgroep Holland past perfect in het plaatje van de ambitieuze tafeltennisclub uit de gemeente Eemsdelta. De club heeft zijn zinnen gezet op een gloednieuw en modern onderkomen. De komende drie jaar wil Klimaatgroep°Stars uitgroeien tot een stabiel Eredivisieteam, dat uiteindelijk zal kunnen meestrijden om de landstitel.

“We zijn trots om hoofdsponsor te zijn van deze mooie club. Al jaren zijn we aan elkaar verbonden en we zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de sport.” aldus Harry Vaatstra eigenaar en directeur Klimaatgroep Holland.

Team Klimaatgroep°Stars 2021/2022

Het Eredivisieteam van Klimaatgroep°Stars bestaat dit seizoen uit:

  • Colin Rengers
  • Pim van Schaik
  • Shuohan Men
  • Casper Strindberg (Zweden)
  • Anthony Tran (Zweden)
  • Enio Mendes (Portugal)
  • Jan Tammenga (teammanager)

Klik hier voor meer informatie over de Klimaatgroep°Stars.

Competitie

Klimaatgroep°Stars stond in het najaar van 2020 op de derde plek van de Eredivisieranglijst toen de competitie na vier wedstrijden werd afgebroken wegens de coronapandemie.

De Eredivisie zal ook komend seizoen weer erg sterk zijn. Verschillende teams hebben zich versterkt met buitenlandse spelers. Dat belooft weer spektakel in Middelstum!

Misschien ook interessant:

Ventileren kun je leren!
Nieuws

Ventileren kun je leren!

Het is helemaal niet zo moeilijk om de luchtkwaliteit flink te verbeteren in het klaslokaal. Samen met andere leden van Binnenklimaat Nederland hebben we een poster met tips en trics gemaakt.

Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?
Nieuws

Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?

Gezocht: mensen die van hun technische skills werk willen maken. Ontdek Klimaatgroep Holland als werkgever.

 

Ieder klaslokaal een CO2 meter
Nieuws
COVID-19

Ieder klaslokaal een CO2 meter

Ieder lokaal in het primair- en voortgezet onderwijs moet worden voorzien van een CO2 meter en er is een hulpteam voor advies.

Offerte aanvragen