Hoofdsponsor verlengt bij Klimaatgroep°Stars

Nieuws
Gepubliceerd op:
Hoofdsponsor verlengt bij Klimaatgroep°Stars

Klimaatgroep Holland is ook in het seizoen 2021/2022 de trotse hoofdsponsor van het Eredivisietafeltennis in Middelstum. De sponsorovereenkomst werd voor één jaar verlengd.

Het aanblijven van hoofdsponsor Klimaatgroep Holland past perfect in het plaatje van de ambitieuze tafeltennisclub uit de gemeente Eemsdelta. De club heeft zijn zinnen gezet op een gloednieuw en modern onderkomen. De komende drie jaar wil Klimaatgroep°Stars uitgroeien tot een stabiel Eredivisieteam, dat uiteindelijk zal kunnen meestrijden om de landstitel.

“We zijn trots om hoofdsponsor te zijn van deze mooie club. Al jaren zijn we aan elkaar verbonden en we zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de sport.” aldus Harry Vaatstra eigenaar en directeur Klimaatgroep Holland.

Team Klimaatgroep°Stars 2021/2022

Het Eredivisieteam van Klimaatgroep°Stars bestaat dit seizoen uit:

  • Colin Rengers
  • Pim van Schaik
  • Shuohan Men
  • Casper Strindberg (Zweden)
  • Anthony Tran (Zweden)
  • Enio Mendes (Portugal)
  • Jan Tammenga (teammanager)

Klik hier voor meer informatie over de Klimaatgroep°Stars.

Competitie

Klimaatgroep°Stars stond in het najaar van 2020 op de derde plek van de Eredivisieranglijst toen de competitie na vier wedstrijden werd afgebroken wegens de coronapandemie.

De Eredivisie zal ook komend seizoen weer erg sterk zijn. Verschillende teams hebben zich versterkt met buitenlandse spelers. Dat belooft weer spektakel in Middelstum!

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiële lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

Offerte aanvragen