Hernieuwd partnerschap met Duurzaam Gebouwd

Nieuws
Gepubliceerd op:
Hernieuwd partnerschap met Duurzaam Gebouwd

Wij hebben ons partnerschap met Duurzaam Gebouwd hernieuwd. Eerder waren wij al partner en namen we deel aan het expertpanel. Nu zijn we opnieuw partner geworden en zetten wij ons in om samen duurzamer te bouwen.

Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen.

Partnerschap

Bij ons staat duurzaamheid hoog op de agenda. Zowel in onze oplossingen als in onze werkwijze staan we voor duurzaamheid en zijn we toekomstgericht. Het deelnemen aan een platform als Duurzaam Gebouwd past hier goed bij. We delen graag onze expertise over een duurzaam binnenklimaat en dragen graag bij aan meer kennisdeling tussen marktpartijen.

Lees hier meer over wat wij verstaan onder duurzaamheid

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiƫle lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

Offerte aanvragen