Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?

Nieuws
Gepubliceerd op:

 


Gezocht: mensen die van hun technische skills werk willen maken.

Ontdek Klimaatgroep Holland als werkgever

Door heel het land zorgen onze klimaatsystemen voor voldoende zuurstof, schone lucht, aangename warmte en comfortabele koelte. Met succes door een innovatieve mix van koeltechniek, luchttechniek, internet of things, installatietechniek, sensoren, energiebesparingstechnieken, filtertechnieken, slimme software en (niet te vergeten) boerenverstand. We zijn koploper, dat willen we graag blijven en dat doen we met een sterk team.

>> Lees het verhaal van Harmen

Iets voor jou?

Wij zoeken technische collega's die houden van puzzelen en mensen helpen. Iemand die vanuit zijn/haar technische skills verder willen groeien, of je nu net start of juist een volgende stap wilt zetten. We hebben onder andere vacatures voor:

Misschien ook interessant:

Ventileren kun je leren!
Nieuws

Ventileren kun je leren!

Het is helemaal niet zo moeilijk om de luchtkwaliteit flink te verbeteren in het klaslokaal. Samen met andere leden van Binnenklimaat Nederland hebben we een poster met tips en trics gemaakt.

Ieder klaslokaal een CO2 meter
Nieuws
COVID-19

Ieder klaslokaal een CO2 meter

Ieder lokaal in het primair- en voortgezet onderwijs moet worden voorzien van een CO2 meter en er is een hulpteam voor advies.

12,5 jaar sponsor van Tafeltennis Vereniging Midstars
Nieuws

12,5 jaar sponsor van Tafeltennis Vereniging Midstars

In de zomer van 2009 was daar het eerste sponsorcontract met Klimaatgroep Holland, toen al een gevestigde naam in de wereld van de (binnen)klimaatbeheersingssystemen.

Offerte aanvragen