Energy Challenges dagen leerlingen uit om hun school te verduurzamen

Nieuws
Gepubliceerd op:
Energy Challenges dagen leerlingen uit om hun school te verduurzamen

Slim met energie op school, dat is het doel van de Energy Challenges. Door het hele land doen 43 scholen mee en denken kinderen en jongeren na over hoe zij hun school kunnen verduurzamen. Wij zijn trotse vriend van dit initiatief!

Energy Challenges is het project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken! Jongeren op basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op hun school! Spelenderwijs ontdekken jongeren hun talent en maken ze kennis met de wondere wereld van duurzaamheid, energie en techniek.

Elke school vormt een team van ‘Energizers’. Dit team neemt het voortouw om de school en zijn omgeving te verduurzamen. Het binnenklimaat is een belangrijk onderdeel van het verduurzamen van een school. We vinden het dan ook erg leuk om te zien dat leerlingen met dit onderwerp aan de slag gaan!

Samen met andere vrienden, sponsoren, bedrijven en de overheid zorgen we er zo voor dat de bewustwording van energieverbruik gemeengoed wordt en daarmee onze planeet een stuk duurzamer.

Lees hier meer over de Engery Challenges.

Misschien ook interessant:

Praktische tips voor uw binnenklimaat
Nieuws

Praktische tips voor uw binnenklimaat

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft omtrent het juist functioneren en instellen van uw ventilatie- en/of klimaatbeheersingssysteem van Klimaatgroep Holland.

Suzanne Voorrips wint opnieuw goud op 800 meter NK Indoor
Nieuws

Suzanne Voorrips wint opnieuw goud op 800 meter NK Indoor

 Op indrukwekkende wijze versloeg ze de favoriet met een voortreffelijke tijd van 2.07,47.

Montessorischool Zuid kiest opnieuw voor klimaatsysteem Scholen°Concept
Nieuws

Montessorischool Zuid kiest opnieuw voor klimaatsysteem Scholen┬░Concept

Afgelopen najaar hebben we al een aantal lokalen voorzien van het Scholen°Concept en in de meivakantie worden er meer lokalen voorzien én worden er duurzame maatregelen toegevoegd.