Energy Challenges dagen leerlingen uit om hun school te verduurzamen

Nieuws
Gepubliceerd op:
Energy Challenges dagen leerlingen uit om hun school te verduurzamen

Slim met energie op school, dat is het doel van de Energy Challenges. Door het hele land doen 43 scholen mee en denken kinderen en jongeren na over hoe zij hun school kunnen verduurzamen. Wij zijn trotse vriend van dit initiatief!

Energy Challenges is het project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken! Jongeren op basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op hun school! Spelenderwijs ontdekken jongeren hun talent en maken ze kennis met de wondere wereld van duurzaamheid, energie en techniek.

Elke school vormt een team van ‘Energizers’. Dit team neemt het voortouw om de school en zijn omgeving te verduurzamen. Het binnenklimaat is een belangrijk onderdeel van het verduurzamen van een school. We vinden het dan ook erg leuk om te zien dat leerlingen met dit onderwerp aan de slag gaan!

Samen met andere vrienden, sponsoren, bedrijven en de overheid zorgen we er zo voor dat de bewustwording van energieverbruik gemeengoed wordt en daarmee onze planeet een stuk duurzamer.

Lees hier meer over de Engery Challenges.

Misschien ook interessant:

Ventilatie in coronatijd: veelgestelde vragen m.b.t. het Scholen°Concept
Nieuws

Ventilatie in coronatijd: veelgestelde vragen m.b.t. het Scholen┬░Concept

Hoe ventileert het Scholen°Concept in normale bedrijfstand? Hoe wordt er gezorgd voor voldoende en extra ventilatie? Is extra onderhoud en extra vervanging van filters nodig? Wat dient u te doen?

Corona-protocol voor collega's in het veld
Nieuws

Corona-protocol voor collega's in het veld

 Om de veiligheid tijdens het werken voor zowel collega's als onze klanten te borgen werken we volgens een strikt protocol.

Advies voor uw binnenklimaat tijdens de coronamaatregelen
Nieuws

Advies voor uw binnenklimaat tijdens de coronamaatregelen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft omtrent het juist functioneren en instellen van uw ventilatie- en/of klimaatbeheersingssysteem van Klimaatgroep Holland.