Energy Challenges dagen leerlingen uit om hun school te verduurzamen

Nieuws
Gepubliceerd op:
Energy Challenges dagen leerlingen uit om hun school te verduurzamen

Slim met energie op school, dat is het doel van de Energy Challenges. Door het hele land doen 43 scholen mee en denken kinderen en jongeren na over hoe zij hun school kunnen verduurzamen. Wij zijn trotse vriend van dit initiatief!

Energy Challenges is het project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken! Jongeren op basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op hun school! Spelenderwijs ontdekken jongeren hun talent en maken ze kennis met de wondere wereld van duurzaamheid, energie en techniek.

Elke school vormt een team van ‘Energizers’. Dit team neemt het voortouw om de school en zijn omgeving te verduurzamen. Het binnenklimaat is een belangrijk onderdeel van het verduurzamen van een school. We vinden het dan ook erg leuk om te zien dat leerlingen met dit onderwerp aan de slag gaan!

Samen met andere vrienden, sponsoren, bedrijven en de overheid zorgen we er zo voor dat de bewustwording van energieverbruik gemeengoed wordt en daarmee onze planeet een stuk duurzamer.

Lees hier meer over de Engery Challenges.

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiƫle lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

Offerte aanvragen