Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Nieuws
Gepubliceerd op:Klimaatgroep Holland is trotse bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Wij steunen hiermee projecten die het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen aangenamer en makkelijker maken. Eén van deze projecten is de Kidsbios.

De Kidsbios is een ware bioscoop in het ziekenhuis, met alles erop en eraan. De grote rode stoelen, popcorn, bekers frisdrank, filmposters en natuurlijk een mooie film. Alles is erop gericht om de kinderen even weer gewoon te laten voelen.

Familie uitjes

Ook voor ouders en als bezetting het toe laat ook voor broertjes en/of zusjes is het een mooi project, hiermee kan het hele gezin namelijk een middagje uit. De familie uitjes komen namelijk door ziekenhuisopname vaak helemaal te vervallen.

Bedrijfsvriend

Wij als bedrijf zijn bedrijfsvriend van de Stichting om niet alleen dit soort projecten op te zetten maar ze ook op langere termijn doorgang te kunnen laten vinden. De Kidsbios vindt bijvoorbeeld nu twee keer in de maand plaats.

Ook interesse om bedrijfsvriend te worden?

Meer weten Word bedrijfsvriend

Misschien ook interessant:

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiële lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

“BENG zegt meer over de kwaliteit van onze gebouwen”
Nieuws

“BENG zegt meer over de kwaliteit van onze gebouwen”

André Kruithof van Nieman Raadgevende Ingenieurs: "Sinds 1995 hadden we de EPC, sindsdien is er natuurlijk veel veranderd."

Offerte aanvragen