Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Nieuws
Gepubliceerd op:Klimaatgroep Holland is trotse bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Wij steunen hiermee projecten die het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen aangenamer en makkelijker maken. Eén van deze projecten is de Kidsbios.

De Kidsbios is een ware bioscoop in het ziekenhuis, met alles erop en eraan. De grote rode stoelen, popcorn, bekers frisdrank, filmposters en natuurlijk een mooie film. Alles is erop gericht om de kinderen even weer gewoon te laten voelen.

Familie uitjes

Ook voor ouders en als bezetting het toe laat ook voor broertjes en/of zusjes is het een mooi project, hiermee kan het hele gezin namelijk een middagje uit. De familie uitjes komen namelijk door ziekenhuisopname vaak helemaal te vervallen.

Bedrijfsvriend

Wij als bedrijf zijn bedrijfsvriend van de Stichting om niet alleen dit soort projecten op te zetten maar ze ook op langere termijn doorgang te kunnen laten vinden. De Kidsbios vindt bijvoorbeeld nu twee keer in de maand plaats.

Ook interesse om bedrijfsvriend te worden?

Meer weten Word bedrijfsvriend

Misschien ook interessant:

Maak voor kinderen een ziekenhuis dat een beetje voelt als thuis
Nieuws

Maak voor kinderen een ziekenhuis dat een beetje voelt als thuis

Uit school lekker spelen met vriendjes, een leuk uitje of spelen in de speeltuin. Voor kinderen die in het ziekenhuis liggen, zijn dit helemaal geen vanzelfsprekendheden.

Ventileren wordt vierde basisregel
Nieuws
COVID-19

Ventileren wordt vierde basisregel

Gisteren kondigde Mark Rutte aan dat ventileren wordt toegevoegd aan de basisregels om corona te bestrijden. Het aanmerken van het belang van ventileren liet op zich wachten, er werd al maanden opgeroepen om meer in te zetten op ventileren.

PvE Frisse Scholen vernieuwd
Nieuws

PvE Frisse Scholen vernieuwd

In de nieuwe versie van 2021 is er meer aandacht voor fijnstof, licht en temperatuur. Belangrijke toevoeging zijn de eisen voor kwaliteitsborging en monitoring. 

Offerte aanvragen