Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Nieuws
Gepubliceerd op:Klimaatgroep Holland is trotse bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Wij steunen hiermee projecten die het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen aangenamer en makkelijker maken. Eén van deze projecten is de Kidsbios.

De Kidsbios is een ware bioscoop in het ziekenhuis, met alles erop en eraan. De grote rode stoelen, popcorn, bekers frisdrank, filmposters en natuurlijk een mooie film. Alles is erop gericht om de kinderen even weer gewoon te laten voelen.

Familie uitjes

Ook voor ouders en als bezetting het toe laat ook voor broertjes en/of zusjes is het een mooi project, hiermee kan het hele gezin namelijk een middagje uit. De familie uitjes komen namelijk door ziekenhuisopname vaak helemaal te vervallen.

Bedrijfsvriend

Wij als bedrijf zijn bedrijfsvriend van de Stichting om niet alleen dit soort projecten op te zetten maar ze ook op langere termijn doorgang te kunnen laten vinden. De Kidsbios vindt bijvoorbeeld nu twee keer in de maand plaats.

Ook interesse om bedrijfsvriend te worden?

Meer weten Word bedrijfsvriend

Misschien ook interessant:

Ventileren kun je leren!
Nieuws

Ventileren kun je leren!

Het is helemaal niet zo moeilijk om de luchtkwaliteit flink te verbeteren in het klaslokaal. Samen met andere leden van Binnenklimaat Nederland hebben we een poster met tips en trics gemaakt.

Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?
Nieuws

Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?

Gezocht: mensen die van hun technische skills werk willen maken. Ontdek Klimaatgroep Holland als werkgever.

 

Ieder klaslokaal een CO2 meter
Nieuws
COVID-19

Ieder klaslokaal een CO2 meter

Ieder lokaal in het primair- en voortgezet onderwijs moet worden voorzien van een CO2 meter en er is een hulpteam voor advies.

Offerte aanvragen