Maak voor kinderen een ziekenhuis dat een beetje voelt als thuis

Nieuws
Gepubliceerd op:Uit school lekker spelen met vriendjes, in het weekend naar sport, een leuk uitje of spelen in de speeltuin. Voor kinderen die in het ziekenhuis liggen, zijn dit helemaal geen vanzelfsprekendheden.

Een kind dat in het ziekenhuis moet verblijven, moet erg wennen aan zijn nieuwe omgeving en nieuwe ritme. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor de kinderen en ouders/verzorgers.

Omdat het zieke kind beter verdient

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is een stichting die zich inzet om voor kinderen het verblijf in het ziekenhuis aangenamer en prettiger te maken en om kinderen afleiding te bieden. Er komt bij een ziekenhuis opname veel op een kind af. En ook de ouders en broertjes en zusjes komen in een hele andere wereld en dagritme terecht. Daarom worden er verschillende projecten ingezet: wetenschappelijk onderzoek, muziekoptredens aan bed, iPads met spelletjes, tovertafels en het maken van huiskamers. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis wil zo het verblijf in het ziekenhuis voor het hele gezin zo aangenaam mogelijk maken.

Maak het verschil en word bedrijfsvriend

Klimaatgroep Holland is bedrijfsvriend van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. We vinden het erg belangrijk om bij te dragen aan dit goede doel en doen dit op basis van een lange termijn commitment. Het is namelijk mooi om eenmalig bij te dragen, maar door onze toezegging te doen op langere termijn kan de Stichting ook grotere en duurzamere projecten opzetten.

Bedrijfsvriend worden, is echt een verschil maken voor de kinderen in het ziekenhuis.

Meer weten Word bedrijfsvriend

Misschien ook interessant:

Kom kijken op de inloopdag!
Nieuws

Kom kijken op de inloopdag!

Geinteresseerd in onze vacatures? Kom kennismaken op zaterdag 15 januari tussen 10.00 en 14.00 uur, Odenseweg 8 in Groningen.

Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
Nieuws

Bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Wij zijn trotse bedrijfsvriend van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Wij steunen hiermee projecten die het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen aangenamer en makkelijker maken.

Ventileren wordt vierde basisregel
Nieuws
COVID-19

Ventileren wordt vierde basisregel

Gisteren kondigde Mark Rutte aan dat ventileren wordt toegevoegd aan de basisregels om corona te bestrijden. Het aanmerken van het belang van ventileren liet op zich wachten, er werd al maanden opgeroepen om meer in te zetten op ventileren.

Offerte aanvragen