Maak voor kinderen een ziekenhuis dat een beetje voelt als thuis

Nieuws
Gepubliceerd op:Uit school lekker spelen met vriendjes, in het weekend naar sport, een leuk uitje of spelen in de speeltuin. Voor kinderen die in het ziekenhuis liggen, zijn dit helemaal geen vanzelfsprekendheden.

Een kind dat in het ziekenhuis moet verblijven, moet erg wennen aan zijn nieuwe omgeving en nieuwe ritme. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor de kinderen en ouders/verzorgers.

Omdat het zieke kind beter verdient

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is een stichting die zich inzet om voor kinderen het verblijf in het ziekenhuis aangenamer en prettiger te maken en om kinderen afleiding te bieden. Er komt bij een ziekenhuis opname veel op een kind af. En ook de ouders en broertjes en zusjes komen in een hele andere wereld en dagritme terecht. Daarom worden er verschillende projecten ingezet: wetenschappelijk onderzoek, muziekoptredens aan bed, iPads met spelletjes, tovertafels en het maken van huiskamers. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis wil zo het verblijf in het ziekenhuis voor het hele gezin zo aangenaam mogelijk maken.

Maak het verschil en word bedrijfsvriend

Klimaatgroep Holland is bedrijfsvriend van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. We vinden het erg belangrijk om bij te dragen aan dit goede doel en doen dit op basis van een lange termijn commitment. Het is namelijk mooi om eenmalig bij te dragen, maar door onze toezegging te doen op langere termijn kan de Stichting ook grotere en duurzamere projecten opzetten.

Bedrijfsvriend worden, is echt een verschil maken voor de kinderen in het ziekenhuis.

Meer weten Word bedrijfsvriend

Misschien ook interessant:

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiële lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

“BENG zegt meer over de kwaliteit van onze gebouwen”
Nieuws

“BENG zegt meer over de kwaliteit van onze gebouwen”

André Kruithof van Nieman Raadgevende Ingenieurs: "Sinds 1995 hadden we de EPC, sindsdien is er natuurlijk veel veranderd."

Offerte aanvragen