Aankondiging update Programma van Eisen Gezonde Kantoren

Nieuws
Gepubliceerd op:
Aankondiging update Programma van Eisen Gezonde Kantoren

Een gezond binnenklimaat is, nu meer dan ooit, een onderwerp waar kantoren zich mee bezig houden. Want nu we langzaam weer onze weg naar kantoor weten te vinden, moeten de kantoren voldoen zodat er een veilige en gezonde werkplek is om naar terug te keren.

Al voor de coronacrisis en de extra aandacht voor het gezonde kantoor was de kantoormarkt al volop in beweging om te moderniseren en verbeteren. Hiertoe is destijds ook het Programma van Eisen Gezonde Kantoren opgesteld.

Het Programma van Eisen Gezonde Kantoren

In 2018 is ter verbetering van kantoren het Programma van Eisen Gezonde Kantoren gepresenteerd. Dit rapport is opgesteld door de VLA, TVVL, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Platform Duurzame Huisvesting. Het doel van het Programma is, zoals het al doet vermoeden, handvaten bieden om gezonde kantoren te creëren. Hier kunt u het rapport van destijds downloaden.

Update van huidige Programma van Eisen

In het najaar van 2020 verwachten de partijen met een update te komen van het huidige programma. Hierbij zal aandacht zijn voor ervaringen van gebruikers en ventilatie-eisen worden meer in lijn gebracht met de standaard adviezen van de overheid.

Nu aan de slag om uw kantoor gezonder te maken?

Wachten op de update hoeft natuurlijk niet. Wie het huidige PvE gebruikt, zorgt ervoor dat de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers verbetert. Het Kantoren°Concept is in lijn met het PvE en zorgt ervoor dat het weer aangenaam terugkomen op kantoor is.

Meer informatie over het Kantoren˚Concept

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiële lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

Offerte aanvragen