CO2 meter: minimaliseer corona besmetting door inzicht

Luchtkwaliteit is een belangrijke indicatie of het veilig verblijven is in een binnenruimte. Slecht geventileerde ruimtes zijn namelijk de ideale omstandigheden voor corona. Door inzicht te krijgen in luchtkwaliteit, in de hoeveelheid CO2 in een ruimte, creëert u een veilige ruimte om te werken en klanten te ontvangen.

Weet wat de luchtkwaliteit is voor een gezonde ruimte

De hoeveelheid CO2 (koolstofdioxide) in een ruimte is een goede graadmeter voor de luchtkwaliteit in een ruimte. CO2 neemt toe wanneer er meer mensen in een ruimte zijn. Corona aerosolen maken net als CO2 deel uit van uitgeademde lucht. Dus, door CO2 te meten, weet u de risico’s voor corona.

Hoe meer aerosolen in de lucht, hoe groter de kans op besmetting. Tijdig ventileren voorkomt te hoge waarden. Een CO2 meter geeft u hier inzicht in: een te hoge CO2 waarde is een signaal dat de omstandigheden voor corona perfect zijn.

Een veilige en gezonde binnenruimte begint met inzicht

Met onze CO2 weter weet u op tijd dat u actie moet ondernemen en verkleind u de kans op besmetting. Buitenlucht is gemiddeld 400 PPM CO2, natuurlijk afhankelijk van stedelijk of landelijke omgeving. Binnenruimtes tussen de 400 en 1.000 zijn aanvaardbaar, het liefst heb je binnen een CO2 concentratie onder de 700 PPM.

Kies ook voor een veilige binnenruimte, kies voor een CO2 meter

De CO2 weter geeft real-time de luchtvochtigheid, temperatuur en CO2 waarden weer. Zo weet u wanneer u moet ventileren en wanneer uw ruimte gezond is.

Veilig, gezond, inzicht.

Bestel nu de CO2 weter

Waarom de CO2 weter?

  • Altijd inzicht in luchtkwaliteit
  • Signaalfunctie voor te hoge CO2 waarden
  • Eenvoudig in gebruik, begrijpelijk af te lezen door u en uw klanten
  • Indien gewenst advies om de luchtkwaliteit permanent te verbeteren

"Inzicht in CO2 waarden geeft mij het vertrouwen om weer veilig binnen te verblijven met een groep mensen"

Bestel de CO2 weter

Meer weten over corona en ventilatie

Ventileren wordt vierde basisregel

Gisteren kondigde Mark Rutte aan dat ventileren wordt toegevoegd aan de basisregels om corona te bestrijden. Het aanmerken van het belang van ventileren liet op zich wachten, er werd al maanden opgeroepen om meer in te zetten op ventileren.

5 stappen om erachter te komen of het ventilatiesysteem voldoet

Er wordt door deskundigen en het RIVM opgeroepen om voldoende te ventileren. Maar hoe kom je erachter dat het in jouw kantoor, winkel, fabriek of school goed geregeld is?

RIVM adviseert: ventileren volgens Bouwbesluit

Goed ventileren, wat is dat eigenlijk? Beheerders zijn verantwoordelijk voor een goed werkend ventilatiesysteem, het RIVM adviseert daarom wat te doen, met name in het licht van het coronavirus.

Offerte aanvragen