Uitleg Klimaatsysteem Retail

Dé klimaattechniek voor grote winkelruimtes

Het klimatiseren van een grote verkoopruimte wordt steeds complexer: meer verlichting, meer apparatuur en steeds groter wordende oppervlaktes. Het RetailComfort-concept is hierop voorbereid en brengt uw winkelpubliek het hele jaar in de juiste koopstemming. Ventileren, verwarmen, koelen en verkopen met slechts één klimaatsysteem. En dat alles natuurlijk op z'n Klimaatgroep Hollands: zuinig, fris en goed!

Het RetailComfort°Concept

Om aan de toenemende vraag uit de detail- en groothandelsector gehoor te geven, heeft Klimaatgroep Holland, in samenwerking met verschillende ondernemers en bouwpartijen, een speciale winkeluitvoering van het succesvolle ComfortTop-concept ontwikkeld: het RetailComfort-concept.

Het RetailComfort-concept is écht onderscheidend en biedt ongekende mogelijkheden. Het is een compleet klimaatsysteem voor koeling, verwarming en ventilatie met één enkele installatie. Bovendien is de klimaattechniek fluisterstil, onopvallend aanwezig en zeer gebruiksvriendelijk. Dit concept voorziet uw winkelvloer dan ook niet alleen van verwarming, maar zorgt het hele jaar door voor een perfect winkelklimaat tegen zeer lage kosten.

Comfortabel winkelklimaat 

Het RetailComfort-concept is dé oplossing voor een betaalbaar en comfortabel winkelklimaat. Door het extreem zuinige gebruik van energie komt het RetailComfort-concept namelijk in aanmerking voor de maximale subsidie energiebesparing. Lage energie- en onderhoudskosten garanderen een zorgeloze exploitatie van onze klimaattechniek. Ook blijven de investeringskosten laag. Het systeem is fluisterstil (zowel binnen als buiten), beschikt over perfecte nachtkoeling en past in elke winkelruimte. 

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie:

Het klimatiseren van een grote verkoopruimte wordt steeds complexer: meer verlichting, meer apparatuur en steeds groter wordende oppervlaktes

Het RetailComfort-concept is hierop voorbereid en brengt uw winkelpubliek het hele jaar in koopstemming

Vraag een gratis informatiepakket aan