Uitleg Klimaatsysteem Wellness

Perfect klimaatcomfort voor sauna- en beautycentrum

Om volledig tot rust te komen moet de luchtkwaliteit in een ontspanningsruimte optimaal te zijn. Vooral temperatuur en luchtvochtigheid spelen hierin een grote rol. Het WellnessComfort-concept zorgt er dan ook voor dat deze twee klimaatgrootheden continu in balans blijven. En o ja, doordat het systeem voorzien is van slimme technieken als warmteterugwinning en energieverplaatsing bespaart u ook nog eens energie. Dat werkt wel zo ontspannend.

Het WellnessComfort-concept

Speciaal voor sauna's en andere ontspanningsruimtes heeft Klimaatgroep Holland het WellnessComfort-concept ontwikkeld. Dit ontzorgende klimaatsysteem zorgt ervoor dat de temperatuur en de luchtvochtigheid in de ontspanningsruimtes altijd op het juiste niveau blijven. Door gebruik te maken van onze vooruitstrevende klimaattechniek worden ongewenste zaken als tocht te allen tijde voorkomen. Optimale ontspanning is hierdoor het hele jaar door gegarandeerd, voor zowel de gast als ondernemer. 

Specifieke eigenschappen Klimaatsysteem

Door gebruik te maken van innovatieve oplossingen wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt. Zo maakt het systeem gebruik van een slimme vorm van energie-uitwisseling: warmte die in de ene ruimte overbodig is wordt gebruikt voor de verwarming van een ruimte die daar behoefte aan heeft. Daarnaast behoort ook vochtrecycling tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie

Vraag hier uw gratis informatiepakket aan