Uitleg klimaatsysteem gezondheidscentra

Individueel klimaat in gezondheidscentra

In een gezondheidscentrum worden verschillende medische disciplines onder één dak samengebracht. Voor elke discipline is een perfect binnenklimaat vereist. Maar niet elke activiteit in het gezondheidscentrum vraagt om dezelfde omgevingstemperatuur. Waar in de ene behandelkamer een cliënt op de massagetafel ligt, traint men in een andere ruimte op de hometrainer. Beide activiteiten vragen om een aangepaste temperatuur. Het ZorgComfort-concept regelt dit voor u. Op z'n Klimaatgroep Hollands: zuinig, fris en goed!

Het ZorgComfort-concept

Het ZorgComfort-concept van Klimaatgroep Holland voorziet elke ruimte van een eigen, zelfstandig werkende, unit. Hierdoor sluit het klimaat altijd perfect aan op de wens van de eindgebruiker. Een ruimte koelen of juist verwarmen? Met het ZorgComfort-concept is het per ruimte te regelen. Dankzij het zeer lage energiegebruik komt dit systeem bovendien in aanmerking voor subsidie. Hiermee is zowel de investering als de exploitatie van het klimaatsysteem erg voordelig.

Specifieke eigenschappen ZorgComfort-concept

Implementatie van onze klimaattechniek betekent een lagere investering door lagere bouwkundige kosten. Het concept is fluisterstil, een gasaansluiting is niet nodig en bovendien is er geen zichtbare techniek aanwezig in de ruimte. De mogelijkheden van het systeem zijn initieel ventileren, verkoelen en verwarmen. Daarnaast is het mogelijk nachtkoeling op het concept aan te sluiten. Bovendien behoren warmte- en koudeterugwinning en koppeling aan het Gebouwbeheerssysteem (GBS) tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie

Vraag hier uw gratis informatiepakket aan